Professioneel

Duurzaamheid en bescherming

Waar vroeger de belangrijkste vraag was welke kleur iets moest hebben, zien nu steeds meer mensen het belang van een goed conserveringssysteem in. Enerzijds heeft dit te maken met een toegenomen bewustwording van het belang van duurzaamheid en de risico’s die een te grote belasting van het milieu met zich meebrengt. Anderzijds is het inzicht gegroeid dat corrosiepreventie een goede manier is om een investering te beschermen.

Bescherm uw investering

Door middel van een duurzame corrosiebescherming nemen ten eerste de onderhoudskosten af. Als gevolg van de betere bescherming neemt de bedrijfszekerheid en daarmee de productiviteit van machines en installaties toe. Een initiële hogere investering wordt op deze wijze snel terugverdiend. Een goed conserveringssysteem zorgt ervoor dat een investering beter rendeert.

Specialisme

Ieder object en iedere installatie is anders en iedere omgeving legt weer andere eisen op. Is er sprake van zout water of chemicaliën, is bescherming tegen hitte bij brand nodig, zijn de bedrijfskosten voor het stilleggen van de productie hoog? Een optimale keuze uit de verschillende technieken en systemen die beschikbaar zijn vraagt een gedegen kennis van al deze aspecten. Corrosiebescherming is een specialisme.

Door zijn achtergrond in de offshore-industrie heeft DCS de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen die gelden in deze sector opgenomen in zijn DNA. Vanzelfsprekend beschikt DCS over alle benodigde certificaten en hoog opgeleid personeel: gewoon een kwestie van professioneel werken.

Bescherm uw investering. Onze adviseurs helpen u met het kiezen van de beste methode. Bel ons op 0168-412750 of maak gebruik van het contactformulier.

Supportframe voor een gasproductieplatform