Innovatie

Voordelen

Door het productieproces te automatiseren kan DCS haar klanten een hogere kwaliteit en een snellere leveringstijd tegen een lagere prijs bieden. Daarnaast maken de innovaties het mogelijk om flexibeler te werken en sneller in te springen op veranderingen.

Eigen ontwerp metalliseerautomaat voor grote buizen

Uitvinders

De meeste bedrijven beschikken over een R&D-afdeling. DCS niet. Bij DCS houdt het gehele bedrijf, van directie tot productiemedewerker, zich bezig met het verbeteren van de producten, technieken en processen. Door haar achtergrond in de offshore-industrie met haar hoge veiligheids- en kwaliteitseisen weet DCS voor iedere situatie de juiste oplossing te vinden. Desnoods vinden we een nieuwe oplossing uit.

Metalliseren

Je zou het bijna vergeten omdat de techniek tegenwoordig zo veel wordt toegepast: DCS introduceerde het metalliseren in Nederland.

Eigen ontwerp metalliseerrobot

Onze innovaties

In de afgelopen jaren heeft het team van DCS innovaties ontwikkeld voor het stralen, coaten en metalliseren van constructies en voor het registreren van kwaliteitsinspecties.

Metalliseerautomaat voor grote buizen

Hangende metalliseerrobot

Wilt u weten welke innovatieve oplossingen er mogelijk zijn in uw branche? Bel ons op 0168-412750 of maak gebruik van het contactformulier.

Robots

In bijvoorbeeld de automotive-industrie is het gebruik van robots al jaren gebruikelijk. De voordelen zijn duidelijk: hogere productiesnelheid, hogere en meer constante kwaliteit, minder belasting voor productiemedewerkers en lagere kosten.

Metalliseerrobot