Flexibiliteit

Wat, wanneer en waar u het nodig heeft

Flexibiliteit is naast innovatie en kwaliteit een van de aandachtspunten van DCS. Wij begrijpen dat wachten soms gewoon geen optie is. Een goed product betekent volgens ons niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook dat u erover kunt beschikken waar en wanneer u het nodig heeft. Als dat overwerk betekent, zelfs ’s nachts of in het weekend: DCS zorgt ervoor dat het op tijd klaar is. Wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft en waar u het nodig heeft.

U zoekt echte flexibiliteit? Neem dan nu contact op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Flexibele en betrouwbare partner

U weet als geen ander dat een goede planning een noodzakelijke voorwaarde is om grootschalige projecten soepel te laten verlopen. Maar u weet ook dat de praktijk weerbarstig is en vaak niet overeenkomt met de planning. U moet daarom flexibel kunnen omgaan met veranderende situaties zodat de voortgang van uw projecten niet in gevaar komt. Van uw partners heeft u dezelfde flexibiliteit nodig. Met DCS zit u goed.

Realistische en robuuste planning

Als u met DCS in zee gaat, maakt u niet alleen gebruik van de jarenlange ervaring op het gebied van corrosiebescherming. Ook op het logistieke vlak kan DCS u informeren, zodat u precies weet wanneer bepaalde onderdelen moeten worden aangeleverd om de voortgang van uw project te waarborgen. Daarnaast kan DCS door het gebruik van innovatieve productiemethoden op zeer korte termijn leveren. Door deze combinatie van kennis en korte levertijden bent u verzekerd van een realistische en robuuste planning. En wanneer er iets in uw planning mocht veranderen, kan DCS hier altijd op inspringen.

Wilt u weten wat DCS voor u kan betekenen? Bel ons op 0168-412750 of maak gebruik van het contactformulier.