Weg- en waterbouw

Afmeerpaal voor het aanleggen van zeeschepen

Maatschappelijke winst

Andere bekende objecten in de weg- en waterbouw waaraan DCS heeft meegewerkt zijn de Erasmusbrug op de Kop van Zuid in Rotterdam, de geluidswal bij Dordrecht, de spoorbrug bij Nootdorp, de sluizen bij Krimpen aan den IJssel en vele anderen. Een duurzame corrosiebescherming resulteert hier onmiddellijk in maatschappelijke winst doordat belangrijke verkeersaders minder vaak dicht hoeven voor onderhoud.

Wilt u weten welke innovatieve oplossingen er mogelijk zijn in uw branche? Bel ons op 0168-412750 of maak gebruik van het contactformulier.

Metalliseren: opkomende techniek

Projecten als de Netkous, het tramviaduct langs de Prinses Beatrixlaan in Den Haag, laten zien dat metalliseren in de weg- en waterbouw een opkomende techniek is. Door de grote corrosiebestendigheid zijn niet alleen de onderhoudskosten veel lager maar is ook de duurzaamheid aanmerkelijk hoger. In een maatschappij waarin lifecycle-kosten, de totale milieubelasting gedurende de hele levenscyclus, aan belang winnen, ligt een keuze voor duurzame conserveringssystemen voor de hand.

Eerste sluisdeur is gearriveerd

Constructie van de Netkous, het bekende tramviaduct aan de Beatrixlaan in Den Haag